Desinfecció Covid a Palafrugell

La nostra empresa de desinfecció a Palafrugell

Un nombre creixent de clients està buscant una empresa que s’ocupi de la desinfecció

En la nostra empresa de desinfecció y control de Plagues a Girona, tenim una àmplia experiència en desinfeccions d’espais molt diferents.

Desinfectem apartaments, cases, comunitats de veïns, hotels, aparcaments, escoles bressol i parcs, oficines, locals comercials, restaurants, naus, zones comuns, públics i més. Estem disponibles per ajudar. Benvingut!

Pots estar segur que després del nostre servei de desinfecció, cada habitació i zones on actuem estarà lliure de virus, bacteris i insectes no desitjats.

ForaPlagas utilitza mitjans segurs que no només no són nocius per als humans i els animals, sinó també per a mobles, equips i productes electrònics. Per tant, no has de buidar la teva llar ni sortir-ne durant uns dies. Complim sempre la normativa vigent i el protocol de control integrat, per control de plagues. Tot el nostre personal està avalat per la seva experiència en el sector i disposen de la formació i acreditació tècnica especificada.

Una àmplia gamma de serveis de gestor de plagues

La desinfecció, o descontaminació, és un procés químic o físic destinat a eliminar microorganismes, la majoria de les vegades bacteris i virus.

Aquesta és una de les tasques bàsiques d’higiene, que es realitza on sigui necessari per complir amb les regles específiques de neteja.

La nostra empresa de servei de neteja i desinfecció brinda serveis de descontaminació efectius utilitzant preparacions i agents certificats.

Lluitem contra els microorganismes en diversos tipus d’edificis, zones a l’exterior i llocs inusuals. Destruïm tots els microorganismes, virus, bacteris i fongs. Treballem amb confiança i garanties.

La nostra experiència i clients ens avalen.

Sempre reaccionem quan necessites ajuda. t’assessorem i tractem de fer que el temps d’espera per a la nostra arribada sigui el més breu possible, i en situacions crítiques podem aparèixer gairebé immediatament. Et convidem a que contactis amb nosaltres.

Valorem cada comanda/ situació individualment, ja sigui un servei de desinfecció per a comunitats de veïns, o un servei de desinfecció per a locals comercials, desinfecció per a pàrquings o fins i tot un servei per a domicilis particulars.

Informem i executem la majoria de les actuacions dins de les 24 hores posteriors a la recepció de la notificació. Els seus problemes és la nostra prioritat.

Estem disponibles per correu electrònic, per telèfon, per WhatsApp i les nostres xarxes socials de ForaPlagues. 

Algun dubte?

El Problema. Coronavirus

Recentment, ha aparegut un coronavirus nou, anomenada SARS-CoV-2, que produeix una malaltia, anomenada Covid-19 (coronavirus), amb una capacitat de transmissió a través de les persones, mitjançant les vies respiratòries, tan simple com quan una persona tus, esternuda o espira, el que provoca l’expulsió de partícules, prou pesades per no quedar suspeses en l’ambient, dipositant sobre les superfícies, i contaminant les mateixes.


Descobreix com solucionem les desinfeccions de virus