Certificació DDD a Girona: Una garantia de salut i seguretat

Análisis de peligros y puntos críticos de control - APPCC

Certificació DDD a Girona: Una garantia de salut i seguretat

Entenent la Certificació DDD

La Certificació DDD, que es refereix a Desinsectació, Desratització i Desinfecció, és una normativa de salut que tota instal·lació amb potencial de propagació de plagues ha de complir. Aquesta certificació esdevé especialment rellevant en llocs amb vegetació, humitat, matèria orgànica i poc trànsit, ja que són entorns propicis per a la proliferació de plagues.

La importància de la Certificació DDD

La presència de plagues pot ser perjudicial tant per a les persones com per a l’entorn. Aquesta certificació assegura que s’han pres mesures per controlar i eliminar vectors potencials mitjançant l’aplicació de tractaments específics. A més, en llocs com piscines públiques o privades, la certificació DDD és indispensable per obtenir el permís d’obertura.

Tractaments específics segons la Certificació DDD

  • Desinfecció: Els vestuaris, lavabos comuns i altres àrees d’ús freqüent requereixen tractaments de desinfecció regulars per assegurar-se que estan lliures de microorganismes perjudicials.
  • Desratització i Desinsectació: Les zones amb poca circulació, com ara les zones amb sumidors o zones humides, són especialment susceptibles a la presència de rosegadors i insectes. Els tractaments de desratització i desinsectació són essencials per mantenir aquestes àrees lliures de plagues.

El procés de Certificació DDD a Girona

Un cop realitzats els tractaments pertinents, es lliura el Certificat DDD, que ha de ser signat pel professional responsable de l’aplicació. Aquest certificat inclou detalls com el Nº de Registre Sanitari ROESB, els productes utilitzats, els tractaments aplicats i les zones tractades.

Els nostres clients tenen sempre tota la informació dins de la nostra web, a l’apartat “Àrea Clients”, i sempre estem disponibles per solucionar qualsevol dubte.

Com sol·licitar la Certificació DDD?

Per obtenir la Certificació DDD, primer cal que ens truqueu o ens envieu un correu electrònic.

Logo Foraplagues

Després concertarem una visita. Un de nosaltres, un tècnic homologat, realitzarà un anàlisi previ i posteriorment els tractaments corresponents. ForaPlagues es fa càrrec completament de la certificació i tractament. Ens encarreguem de tot.

Per què triar ForaPlagues?

Amb més de 20 anys d’experiència en el control i prevenció de plagues, Control de Plagues ForaPlagues ofereix serveis certificats que compleixen amb les normatives vigents, garantint sempre serveis de qualitat i productes 100% homologats.

La Certificació DDD no és només una garantia de salut i seguretat, sinó també una prova del compromís amb la qualitat i el benestar dels usuaris d’una instal·lació.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.