CONTROL COMERCIAL DE PLAGUES

Empresa de Control de Plagues amb seu a Salt, i donant servei a tota la Provincia de Girona. L’Equip de ForaPlagues estem especialitzats en protegir la teva casa de plagues.

control de plagas para negocios comerciales

EL TEU NEGOCI ESTÀ INVADIDA PER ALGUNA DE LES PLAGUES SEGÜENTS?

 

Feu clic per obtenir més informació sobre la plaga que us està causant un problema. Si no esteu segur, poseu-vos en contacte per tal que us assessorem.

TRUQUEU-NOS AQUÍ

972 44 72 20

ENVIA’NS UN WHATSAPP

659 585 957

SI EL VOSTRE NEGOCI ES TROBA A GIRONA O RODALIES I TÉ UN PROBLEMA DE CONTROL DE PLAGUES, AIXÍ ÉS COM US PODEM PROTEGIR?

QUÈ FEM?

Oferim un programa integral de gestió de plagues que:

  • Avaluem el risc i prevenim l’aparició de futures plagues.
  • Treballem de manera ràpida i SEMPRE eficaç.
  • Protegim el teu negoci dels danys de plagues.
  • Assegurem que els vostres clients tinguin un lloc segur i saludable per gaudir.
  • Som molts discrets.

COM HO FEM?

Complim sempre la normativa vigent i el protocol del control integrat, pel control de plagues, seguint el procediment de la norma UNE-EN16636:2015 (servei de gestió de plagues), no oblidant les bones pràctiques en els plans de desinfecció, desinsectació i desratització.

El nostre personal està avalat per la seva experiència en el sector i disposen de la formació i acreditació tècnica especificada del Real decret 830/2010, comptant amb els seus respectius carnets DDD i acreditació

Descobreix més sobre l’empresa de plagues en Girona ForaPlagues

Preguntes freqüents sobre control de plagues a Girona

Quines àrees cobreix ForaPlagues?

Treballem per tota la provincia de Girona i rodalies. Si tens algun altra problema fora de Girona, explica’ns . Segur que et podem ajudar.

Treballeu tant per clients particulars com a comercials?

Sí, cobrim el control de plagues per a tots els edificis i tipus de negocis. Protegim propietats domèstiques, privades, espais públics, hospitals, locals de restauració i oci, gestió de comunitats de veïns, agents immobiliaris, escoles, fleques, cafeteries i molts més.

Què haig de fer si veig o sospito que tinc rates o ratolins?

Sempre és una bona idea identificar quin tipus de rosegador teniu d’okupa dins de casa vostra. Podeu fixar-vos en la mida, tipus d’excrements, mida de la cua, com son les orelles… Si podeu descriure el que esteu veient, escoltant o olorant, sempre ens ajuda. Pero ja valorarem in situ el problema que tens. Et podem ajudar gràcies a la nostra experiència, assessorament i un pressupost gratuït.

Com puc identificar quins insectes hi ha a casa meva?

Tenim quasi un milió d’espècies d’insectes en tot el món.

Per aquest motiu, pot ser complicat identificar amb quin tipus d’insectes teniu per casa a causa de la gran quantitat d’espècies diferents. El més fàcil es que ens truqueu i junts podrem esbrinar amb què estem tractant i formular un pla per eradicar-lo.

És segur el control de plagues pel nostres clients?

La majoria dels productes que utilitzem són molt segurs per a les persones, però cal estar atents. Després de valorar la manera d’exterminar la plaga dins del vostre negoci, el nostre equip de control de plagues us informarà de totes les mesures de seguretat a implementar perquè tothom estigui segur.

fora plagues