Control de plagues Santa Coloma de Farners

CONTROL DE PLAGUES SANTA COLOMA DE FARNERS
Fora Plagues
¡TRUQUI’NS 972447220680510658!

Plaga de ratasEstà lluitant contra paneroles, ratolins, rates, vespes, xinxes de llit, termits, puces o altres plagues en la província de Girona? Truca’ns i descobreix els nostres tractaments efectius i personalitzats.

Disposem de tractaments adaptats a llars, comunitats de veïns, cafeteries, restaurants, clíniques, hotels, naus industrials .., abordant el control de plagues a Olot i tota la Garrotxa a cada època de l’any.

¡Garantim els tractaments i resultats en el control de plagues !

Plaga de TermitasA ForaPlagues Complim sempre la normativa vigent i el protocol del control integrat, pel control de plagues, seguint el procediment de la norma del servei de gestió de plagues, no oblidant les bones pràctiques en els plans de desinfecció, desinsectació i desratització.

 

El nostre personal està avalat per la seva experiència en el sector i disposen de la formació i acreditació tècnica especificada del Real decret 830/2010, comptant amb els seus respectius carnets DDD, acreditacions, així com qualsevol altre certificació vigent, per poder desenvolupar les seves tasques.

 

Facilitem als nostres clients, auditories internes i avaluacions continuades, amb la finalitat de facilitar i ajudar, en el procés i compliment de les seves auditories externes, i així poder donar un bon compliment a tota la normativa vigent.

 

Els anàlisis de tendències, els registres documentals, i l’intercanvi de comunicació, seran factors imprescindibles, per una relació fluida i professional, amb un gran objectiu, la Prevenció.

fora plagues

QUI SOM?

ForaPlagues és una petita empresa amb seu a Salt (Girona) amb una gran ànima. La nostra voluntat és satisfer les necessitats del client, tant petit com gran, respectant en tot moment les seves inquietuds davant la problemàtica o la necessitat que puguin tenir.

Volem tractar cada cas com el més important i amb la mateixa quantitat de professionalitat com d’humanitat.

GARANTIM LA VOSTRA SATISFACCIÓ

🐜 Serveis de Desinsectació
Paneroles, formigues, mosques, vespes, etc.

🐀 Servei de Desratització
Plagues de rates i ratolins.

🦀 Tractament Xinxes
Sol·liciti informació. Tenim la solució!

🦖 Tractament de Fusta
Tractament Corcs i Tèrmits.

💧 Control de legionel·la
Control i prevenció.